Дистрибуция на медицински консумативи

Категории

За нас

„АЛД-Импорт” ЕООД е бързоразвиваща се и перспективна фирма, която за кратко време изгради отлична репутация, базирана на професионализъм, индивидуален подход към клиентите и безспорнокачество на продуктите.

 

Основната дейност на фирмата е директен внос и търговия на едро с медицински консумативи и лични предпазни средства (ЛПС).

 

Екипът ни се състои от енергични и мотивирани специалисти, които ще се запознаят детайлно с вашите изискавания и ще ви консултират за най-подходящия продукт.

 

 

Защо „АЛД-Импорт” ЕООД е предпочитаният доставчик на медицински консумативи и ЛПС?

 

  •   Работим само с акредитирани производители!

Здравеопазването е деликатен сектор, в който качеството на консумативите е от първостепенно значение. Ето защо ние не рискуваме със съмнителни компании, които предлагат евтини, но посредствени продукти. Точно обратното; ние внимателно подбираме партньорите си, като те трябва да спазват всички прилежащи международни и национални норми и директиви. Това ви гарантира спокойствието, че получавате продукти, които са сертифицирани, надеждни и издръжливи.

  •  Отличен Баланс на качество и цена.

Тъй като консумативите, които предлагаме се използват всекидневно в големи количества от различни сектори, ние напълно разбираме, че освен качество, вие се нуждаете и от атрактивна цена! Нашето конкурентно предимство е, че купуваме цели контейнери с консумативи и по този начин вие можете да се радвате на по-големи отстъпки.

  •  Вие сте на първо място!

Екипът ни от специалисти цени високо вашето време. Ето защо ние се стремим да ви предоставим необходимите ви продукти по най-ефективния, бърз и приятен начин.

Когато и да имате нужда от нашата консултация и продукти, ние сме насреща!

  •  Гъвкави условия за съвместна работа

В настоящите неблагоприятни икономически условия, ние осъзнаваме колко важно за вас е да имате партньор, който да ви предложи гъвкава схема на плащане, съобразена с вашите настоящи възможности. Можете да разчитате на нас и за това!

Количка

Количката е празна.